Thuis geld verdienen in 2020

Thuis geld verdienen kan op hele makkelijke en snelle manieren. We geven tips om vanuit huis, bijvoorbeeld online of op je telefoon, extra te verdienen. Dit kan als student of als werkende, maar ook bijvoorbeeld als je een uitkering hebt.

Enquêtes

Ben je benieuwd hoe je snel geld kunt verdienen met het invullen van enquêtes? Wij leggen uit hoe het werkt.

Social media

Social media is leuk, maar ook handig! Hieronder geven wij je wat tips om op social media extra te verdienen.

Beleggen

Door te handelen in aandelen kun je eenvoudig veel geld verdienen. Hieronder geven wij tips en websites hiervoor.

Hoe verdien je geld door thuis enquêtes in te vullen?

Het invullen van vragenlijsten om geld te verdienen is een ontzettend eenvoudige manier om aan je centen te komen. Je moet je eerst inschrijven voor één of meerdere websites die enquêtes verzamelen van bedrijven en onderzoeksbureaus. Daarna kun je zelf kiezen welke formulieren je wilt invullen. Hoe langer een ingevuld formulier is, hoe meer je vaak betaald krijgt voor het invullen van de enquête. Over het algemeen verdien je tussen de €0.50 en €5.00 per ingevulde vragenlijst.

In ons artikel over snel geld verdienen met enquêtes leggen we alles uit over het invullen van enquêtes en geven we tips voor een aantal betrouwbare websites om je voor in te schrijven. Het meest betrouwbare platform hiervoor is PanelClix.

Hoe verdien je geld met social media vanuit huis?

Mocht je veel tijd op social media doorbrengen, dan is dit een hele handige manier om extra geld te verdienen. Hoe je dit het beste kunt doen, ligt vooral aan je eigen talenten en voorkeuren. Waar de ene persoon goed is in het maken van foto’s, kan de andere toevallig een beetje programmeren of spreekt diegene een tweede taal. Zo kun je bijvoorbeeld geld verdienen via advertenties op een Instagram account met mooie foto’s, door het maken van apps of door het vertalen van teksten. We zetten hieronder een aantal interessante manieren voor je op een rij.

  • Influencer worden via je social media account en hier advertenties of kortingscodes op delen.
  • Berichten van social media accounts liken en delen.
  • Je talent voor social media inzetten om ingehuurd te worden als expert.
  • Affiliate marketing toepassen via je social media account.
  • Via je social media account je eigen bedrijf promoten.

In ons artikel over snel geld verdienen met social media bespreken we uitgebreid op welke manieren je allemaal geld kunt verdienen met social media.

Hoe verdien je geld met thuis beleggen in aandelen?

Beleggen is een ander woord voor het handelen in aandelen van bedrijven. Je koopt een klein stukje van een bedrijf voor een bepaald bedrag met de verwachting dit stukje bedrijf in de toekomst met winst te kunnen verkopen. Zo kun je soms in een dag honderden of zelfs duizenden euro’s verdienen, maar je kunt er ook geld mee verliezen. Je kunt beleggen door je aan te melden bij een website voor beleggers en geld op de rekening te zetten. Soms krijg je hier zelfs een bonusbedrag voor op je rekening gestort, helemaal gratis!

In ons artikel over snel geld verdienen met beleggen raden we een aantal betrouwbare websites aan waarop je geld kunt verdienen met beleggen. Verder geven we tips om je inkomsten uit het handelen in aandelen zo hoog mogelijk te maken.

Overige tips

Thuis geld verdienen in 2020
Schuiven naar boven