Snel geld verdienen met je telefoon

Snel geld verdienen met je telefoon is makkelijk. In dit artikel geven we tips en manieren om snel geld te verdienen met je mobiel in 2020.

Enquêtes

Ben je benieuwd hoe je snel geld kunt verdienen met het invullen van enquêtes? Wij leggen uit hoe het werkt.

Social media

Ook met social media kun je makkelijk geld verdienen vanaf je telefoon. Hieronder geven wij je wat tips!

Beleggen

Door te handelen in aandelen met je mobiele telefoon kun je eenvoudig veel geld verdienen. Zo doe je dat!

Hoe verdien je geld met het invullen van enquêtes via je telefoon?

Het invullen van vragenlijsten om geld te verdienen is een ontzettend eenvoudige manier om aan je centen te komen. Je moet je eerst inschrijven voor één of meerdere websites die enquêtes verzamelen van bedrijven en onderzoeksbureaus. Daarna kun je zelf kiezen welke formulieren je wilt invullen. Hoe langer een ingevuld formulier is, hoe meer je vaak betaald krijgt voor het invullen van de enquête. Over het algemeen verdien je tussen de €0.50 en €5.00 per ingevulde vragenlijst.

In ons artikel over snel geld verdienen met enquêtes leggen we alles uit over het invullen van enquêtes en geven we tips voor een aantal betrouwbare websites om je voor in te schrijven. Het meest betrouwbare platform hiervoor is Toluna

Hoe verdien je geld met social media op je mobiel?

Als je toch al veel op je telefoon zit, kun je van die smartphone net zo goed een interessante bron van inkomsten maken. Hoe je dit het beste kunt doen, ligt veelal aan je eigen talenten en voorkeuren. Waar de ene persoon goed is in het maken van foto’s, kan de andere toevallig een beetje programmeren of spreekt diegene een tweede taal. Zo kun je bijvoorbeeld geld verdienen via advertenties op een Instagram account met mooie foto’s, door het maken van apps of door het vertalen van teksten. We zetten hieronder een aantal interessante manieren voor je op een rij.

  • Influencer worden via je social media account en hier advertenties of kortingscodes op delen.
  • Berichten van social media accounts liken en delen.
  • Je talent voor social media inzetten om ingehuurd te worden als expert.
  • Affiliate marketing toepassen via je social media account.
  • Via je social media account je eigen bedrijf promoten.

In ons artikel over snel geld verdienen met social media bespreken we uitgebreid op welke manieren je allemaal geld kunt verdienen met social media.

Hoe verdien je geld met beleggen via je smartphone?

Beleggen is een ander woord voor het handelen in aandelen van bedrijven. Je koopt een klein stukje van een bedrijf voor een bepaald bedrag met de verwachting dit stukje bedrijf in de toekomst met winst te kunnen verkopen. Zo kun je soms in een dag honderden of zelfs duizenden euro’s verdienen, maar je kunt er ook geld mee verliezen. Je kunt beleggen door je aan te melden bij een website voor beleggers en geld op de rekening te zetten. Soms krijg je hier zelfs een bonusbedrag voor op je rekening gestort, helemaal gratis!

In ons artikel over snel geld verdienen met beleggen raden we een aantal betrouwbare websites aan waarop je geld kunt verdienen met beleggen. Verder geven we tips om je inkomsten uit het handelen in aandelen zo hoog mogelijk te maken.

Overige tips

Snel geld verdienen met je telefoon in 2020
Schuiven naar boven